PALVELEMME MA-PE 9-17,  LA 9-13   |   MYYMÄLÄ OS. OJANTIE 35, PORI   |   SOITA 02 868 5110   |   Y 2793164-9 

Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi

Porin Konekeskus Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Porin Konekeskus Oy
Ojantie 35, 28130 Pori
Y-tunnus 2793164-9

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Arto Jokela
040 528 1398
arto.jokela@porinkonekeskus.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Porin Konekeskus Oy:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon sekä tilausten hoitamiseen.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot sekä muut tiedot mitä asiakas on mahdollisesti antanut tilauksen yhteydessä. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa tai myymälässämme. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto
EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tarkastusoikeus

Rekisteriin merkitty henkilö voi tarkistaa mitä tietoja hänestä on merkitty tai että ei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tietojen tarkistuspyyntö on esitettävä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteritietojen korjaaminen

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto, Suomen lain puitteissa.

Vieritä ylös